The perfect guide to the casino

Mignolet har netop forladt Liverpool: Jeg har altid givet alt for klubben

Foto: Ritzau Scanpix


Simon Mignolet takker Liverpool i et flot brev på Instagram.

Tilbage i sommeren 2013 hentede Liverpool Simon Mignolet i Sunderland, og siden er det blevet til 204 kampe for den belgiske målmand. Nu er det dog slut, da den 31-årige målmand som bekendt er skifte til Club Brugge i hjemlandet.

I et brev via Instagram har han meldt sin afsked, og den fine besked indeholder flere rigtig flotte og rosende ord om Liverpool.

– Jeg har været på banen samtidig med nogle fantastiske spillere gennem årene, men den nuværende trup er den bedste, jeg nogensinde har været en del af, skriver Mignolet blandt andet.

– Jeg vil aldrig glemme den aften i Madrid, og jeg er glad for, at jeg nåede at dele den med en så fantastisk gruppe spillere.

– Det har været en fantastisk rejse. Der har været op- og nedture og alt derimellem, men jeg vil altid se tilbage på min tid på Anfield med kærlighed. Jeg har ingen fortrydelser.

– Jeg har givet alt, hvad jeg havde, og jeg har altid gjort mit bedste i forhold til at bære trøjen med stolthed og at repræsentere klubben med værdighed og professionalisme.

– Når man én gang er en del af familien, vil man altid være en del af familien. Inderst inde vil jeg altid være rød. Tak for minderne Liverpool, og held og lykke i fremtiden, slutter Mignolet.

Du kan se hans opslag fra Instagram herunder:

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og Oddsprofit på Youtube.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top