The perfect guide to the casino

Diego Simeone har sagt farvel til flere profiler: Vi skal genopfinde os selv nu

Foto: Ritzau Scanpix


Atlético Madrid skal erstatte flere store profiler denne her sommer, og det er således også hvad de prøver på.

Denne sommer har utallige profiler forladt Atlético Madrid, og de skal således ud og erstatte spillere som Diego Godin, Juanfran, Filipe Luis, Antoine Griezmann og Lucas Hernandez.

Det er noget af en opgave som cheftræner Diego Simeone altså er ude på, men han elsker udfordringen, og nu vil han opbygge et nyt og slagkraftigt hold.

– Vi er kommet til et tidspunkt, hvor vi skal forme et nyt hold. De gamle ledere, som spillede hver søndag, er alle væk, så vi skal genopfinde os selv, og for at gøre det kan vi kun tage det dag for dag og tage ét skridt af gangen, siger Simeone ifølge AS.

– Jeg kan godt lide rebeller, altså de spillere, som er mest besværlige at arbejde med, for det er en udfordring at ændre deres mentalitet, så de kan udvikle sig i livet.

– Når spillerne er på banen, opfører de sig fuldstændig, som de gør uden for banen – både den selviske spiller og den generøse spillere er på banen, som han er uden for.

Atlético Madrid har allerede hentet stort ind her til sommer, hvor at de har sagt velkommen til Mario Hermoso, Kieran Trippier, Hector Herrera, Marcos Llorente og Joao Felix.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og Oddsprofit på Youtube.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top