The perfect guide to the casino

Brøndbys chefanalytiker forklarer: Braga minder meget om FC Nordsjælland

Foto: Ritzau Scanpix


Brøndby IF har haft svært ved, at analysere portugisiske Braga.

På torsdag tager Brøndby IF imod portugisiske Braga i Europa League-kvalifikationens tredje runde, og det har været en anelse sværere end normalt, at lave research på modstanderholdet.

Det har klubbens chefanalytiker således været ude og sige til klubbens hjemmeside.

– Det har faktisk været lidt sværere end normalt at researche modstanderen, da SC Braga lidt uortodokst har spillet en række af deres træningskampe uden rygnumre, og i pauserne har de skiftet trøjer, siger Mathias Borst.

– Så det har været lidt af et puslespil, som vi har fået kortlagt, men vi har nu et klart billede af, hvordan de griber deres kampe an.

Mathias Borst er dog overbevist om, at Brøndby sagtens kan bruges deres utallige tidligere kampe mod FC Nordsjælland til noget, da Bragas spillestil minder meget om.

– SC Braga minder om FC Nordsjælland i deres udtryk. De spiller 4-3-3 med bolden, og mod bolden spiller de 4-4-2. De spiller med meget boldbesiddelse og med stor individuel teknisk kvalitet i holdet med hovedsagligt portugisiske og brasilianske spillere, der foretrækker hurtige, små afleveringer fremfor lange bolde, siger Borst.

Første kamp på torsdag bliver spillet på Brøndby stadion, hvor at kampen sparkes igang klokken 18.30.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og Oddsprofit på Youtube.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top