The perfect guide to the casino

Optakt: Chelsea – Arsenal

Foto: Ritzau Scanpix

Onsdag aften spilles den første af to europæiske finaler mellem to engelske hold, når Europa League-finalen skal afgøres mellem Chelsea og Arsenal. Finalen spilles på Olympic Stadium i Baku, Aserbajdsjan. 

Det er derfor to hold, der kender hinanden utrolig godt, som mødes i finalen. Arsenal og Chelsea har mødt hinanden to gange i sæsonen og her er det blevet til en sejr til hver, dog vandt Arsenal det sidste møde mellem de to hold tilbage i januar med 2-0. Hvis du tror at Arsenal snupper sejren over Chelsea, så kan du hos Mr. Green få odds 8 på dette!

FÅ DE BEDSTE ODDS PÅ KAMPEN HOS MRGREEN

Arsenal er uden Aaron Ramsey, Hector Bellerin og Henrikh Mkhitaryan af store spillere, imens Chelsea må undvære N’Golo Kante, Callum Hudson-Odoi, Antonio Rüdiger og Ruben Loftus-Cheek af større profiler. Chelsea er dog kendt for at være et hold, som er utrolige effektive i finaler, og hvis du tror, at Chelsea hiver sejren hjem, så kan du hos 888sport få odds 12 på dette!

FÅ DE HØJESTE ODDS PÅ KAMPEN HOS 888SPORT

Arsenal har nok en af de farligste duoer på toppen på nuværende tidspunkt, og de er klar til at sikre Arsenal titlen, og hos 888sport kan du få odds 17 på en Arsenal-sejr!

Kampen spilles den 29 maj klokken 21:00.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top