The perfect guide to the casino

Premier League-stjerne foran skifte: Agenten har været i forhandlinger med Manchester United og Tottenham

Foto: Ritzau Scanpix


Noget tyder på, at flere Premier League klubber kommer til at kæmpe mod hinanden på transfermarkedet til sommer. Spilleren de kæmper om, er belgiske Youri Tielemans, som siden januar, har været udlejet til Leicester City.. 

Youri Tielemans fik debut på RSC Anderlechts hold, da han var 16 år. Her fortsætte han i en årrække, inden han som 20-årig tog turen til Frankrig, hvor AS Monaco stod klar. Her er det ikke blevet til den succes, som alle parter håbede på, og derfor blev han udlejet til Leicester. Det har dog været en succesfuld tid, og nu jagtes han af de største Premier League klubber.

Få op til kr. 1.500,00 i gratis spil

Således skulle Manchester United og Tottenham allerede have startet forhandlingerne, ifølge den pålidelige belgiske journalist Kristof Terreur. Udover United og Tottenham, så er Manchester City også blevet nævnt, da Tielemans kan blive manden der erstatter David Silva, hvis han vælger at tage til Qatar.

– Der har været forhandlinger. Tielemans agent har forhandlet med Spurs og Manchester United. Jeg er ikke sikker på, om hans er nogen af klubbernes førsteprioritet, men Monaco vil af med ham. fortæller Terreur til Sky Sports’ Transfer Talk Podcast.

Hent din bonus på kr. 1.000,00 lige her!

Derfor ender det nok med et skifte for den 22-årige belgier, der for Leicester nåede at score 3 mål og leverede 5 assists på 13 kampe. Udover de tre topklubber, så skulle Leicester også være meget interesseret i at forlænge lejeaftalen til en permanent aftale.

Youri Tielemans har spillet 65 kampe for AS Monaco. Her er det blevet til 6 mål og 3 assists.

Mest læste på footy.dk.
1. FC Midtjylland sprænger banken: 20 millioner kroner for offensivstjerne
2. FC København ønskede Brøndbys sommerindkøb
3. Barcelona-stjerne mødte ikke op til træning: Gamede hele natten
4. Transferbombe: Chelsea forstærker sig for 1,6 milliarder til januar – Her er deres nye indkøb
5. Dansk stjernespiller skiftede til FCK og blev et kæmpe flop: ‘Jeg fortryder, at jeg skiftede til dem’

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top