Optakt: Ajax - Tottenham

The perfect guide to the casino

Optakt: Ajax – Tottenham

I morgen aften skal den sidste Champions League-finalist findes, og det bliver altså mellem Ajax og Tottenham

Kriseramte Tottenham kan slet ikke få det til at fungere for tiden, da de er hårdt ramt af skader og karantæner. Således er de allerede sikret en plads i top fire i Premier League, men senest fik de smidt to mand ud mod Bournemouth i en ellers overkommelig kamp.

KLIK HER og få odds 10 på at Tottenham går videre

Måske var tankerne slet ikke på den kamp, da Tottenham tidligere på ugen tabte 1-0 hjemme på deres egen nye og flotte hjemmebane. Derfor er fokus selvfølgelig på morgendagens returopgør, hvor at Ajax Amsterdam hjemme på Johan Cruijff Arena tager imod den engelske storklub.

Lige her får du odds 11 på en sejr til Ajax

Værterne vandt som skrevet før det første opgør med 1-0, da Donny van de Beek sparkede bolden i mål efter et kvarters spil. Tottenham blev også ramt af en skade til Jan Vertonghen inden pausen, og uden Harry Kane og Heung Min Son er et enkeltmåls nederlag til at overkomme.

Lige her får du odds 21 på en sejr til Tottenham

I morgen er Heung Min Son også tilbage igen efter sin karantæne, og han er uden tvivl holdets helt store offensive stjerne, nu hvor at Harry Kane ikke er tilgængelig. Det kræver dog også at Christian Eriksen og Dele Alli rammer dagen, hvis at Tottenham skal booke en plads i Champions League-finalen.

Det er jo helt vildt så gode odds der er på kampen!?

Det engelske storholds forsvar havde store problemer med de hurtige og offensive stjerner hos Ajax Amsterdam, og det er langt fra et nemt sted at spille i morgen. Det bliver uden tvivl en vanvittig spændende kamp i morgen, og du skal uden tvivl se opgøret.

Få Odds 10 på at Tottenham kommer i finalen

SÅDAN FÅR DU DE BEDSTE ODDS PÅ KAMPEN

1. Opret dig hos 888Sport lige her
2. Indbetal med koden “100BONUS”
3. Spil på Ajax til odds 11 eller Tottenham til odds 21
4. Go’ kamp!

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top