Inden returopgøret: Sådan her får du odds 10 på at Tottenham kommer i finalen

The perfect guide to the casino

Inden returopgøret: Sådan her får du odds 10 på at Tottenham kommer i finalen

Så er det i aften at den anden Champions League-finalist skal findes, og det hele sker på Johan Cruijff ArenA, hvor at Ajax tager i mod Tottenham

I aften har Tottenham alt at vinde og intet at tabe, da de allerede er sikret en plads i top 4 i Premier League, og derfor reelt blot har Champions League-trofæet at spille om i denne sæson.

London-mandskabet gæster den hollandske hovedstad i aften med et smal 1-0 nederlag i bagagen, og derfor har de stadigvæk gode muligheder for et videre avancement til finalen.

Christian Eriksen og alle de andre Tottenham-stjerner har nemlig i denne sæson smidt europæiske storhold som Manchester City, Dortmund og Inter ud af turneringen, men alligevel kan du hos MrGreen få odds 10 på, at Totteham er i finalen efter aftenens kamp.

Du kan udnytte det flotte tilbud hos MrGreen lige her, men du skal huske at gøre det inden kampstart klokken 21:00. Hent det flotte tilbud her!

Den engelske storklub har netop fået åbnet deres nye stadion, og det er isærdeleshed noget af et fodbold-vidunder, som uden tvivl har stor Champions League-klasse, og derfor bør Tottenham være med på dette stadie af turneringen.

I aften skal den sidste finalist findes og det bliver en ekstraordinær kamp, hvor at spillet forventes at blive i et hæsblæsende tempo. Tottenham er tvunget til at angribe, og spørgsmålet er om Ajax’ ene udebanemål er nok, hvis at Tottenham får det til at fungere. Hvis at du har tiltro til gæsterne fra London, så kan du hos MrGreen få odds 10 på, at de bliver den anden finalist den 1 juni.

Christian Eriksen får uden tvivl en nøglerolle i aften, og han ved da også godt, at de største klubber i verden holder øje med ham. Hvis at han pønser på et sommerskifte, så er det i aften at han skal tage dirigentstokken, og hjælpe Tottenham videre til finalen.

Sådan bør du spille på aftenens kamp

Du skal med garanti se kampen, og derfor bør du også læse ekstra godt med her. Hvis at du klikker her så kan du oprette dig hos MrGreen, og der kan du spille på Tottenham til at gå videre til odds 10.

Hvis at du spiller med og Tottenham går videre, så får du endda gevinsten udbetalt kontant på din spillekonto. Den skal derfor ikke gennemspilles ligesom så mange andre tilbud.

Du kan udnytte det flotte tilbud hos MrGreen lige her, men du skal huske at gøre det inden kampstart klokken 21:00. Hent det flotte tilbud her!

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top