The perfect guide to the casino

Spottet med ny dame: Nu sender Philline voldsom stikpille til Bendtner

Nicklas Bendtners ekskæreste blander sig nu i hans turbulente kærlighedsliv.

Tilmeld dig Bet365 i dag 

I sidste uge kom det frem, at Nicklas Bendtner var blevet spottet i Rom på en romantisk ferie med den danske skuespiller, Sus Wilkins, og siden hen kom det frem, at den tidligere landsholdsstjerne og den svenske skønhed, Clara Linnea Wahlqvist, ikke længere danner par.

Det har fået mange til at reagere på Nicklas Bendtners kulørte kærlighedsliv, og selvom det er mere end to år siden, at Philline og ham gik fra hinanden, så har hun nu blandet sig i bruddet mellem Bendtner og Clara på det sociale medie Instagram.

I en story på Instagram sender hun således en voldsom stikpille i Nicklas Bendtners retning.

– De fleste ville forblive stille i min situation, men jeg er ikke, som folk er flest, så her kommer det, indleder Philine.

– Tro mig, du gør dig en selv en tjeneste, Clara, skriver den danske model til sin svenske kollega.

– Dit liv bliver kun bedre nu. Det er dig, der er den heldige, skriver Philine til Clara… og sine knap 400.000 Instagram-følgere.

Nicklas Bendtner og Philine Roepstorff gik fra hinanden tilbage i maj 2021. Den danske model danner i dag par med fodboldsspilleren Jacob Bruun Larsen, der til dagligt slår sine folder i Premier League-klubben Burnley.

Mest læste på footy Entertainment.

1. Rikke Gøransson er iskold: Flasher brysterne i fitnesscentret
2. UPS! 25-årige Tessa viser lidt for meget af silikonekasserne frem
3. CL-baneløberens vilde fortid: Løfter op i trøjen og viser ALT frem 4. Helt skørt: Fie Laursen viser sig frem i fuldstændig sindssygt outfit
5.Forbudt for børn: Christel Trubka viser sig frem i vildt fastelavns-kostume

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top