The perfect guide to the casino

FCK-stjerne har lavet drømmescoring: Så lækker er Vavros kæreste

FCK-profilen Denis Vavro har i den grad noget at glæde sig over.

27-årige Denis Vavro har haft en formidabel sæson for FC København indtil videre, hvor han sammen med resten af holdet indtager førstepladsen i 3F Superligaen, mens de også har kvalificeret sig til Champions League-gruppespillet for andet år i træk.

Den slovakiske forsvarsspiller har samtidig noteret sig for flere flotte scoringer, men det er altså ikke kun de fodboldmæssige præstationer, som han i øjeblikket kan glæde sig over.

I privaten kører det nemlig også på skinner for FCK-stjernen, der til dagligt danner par med den tjekkiske skønhed, Šárka Peková, og det kunne meget vel være Vavros bedste scoring nogensinde.

Šárka Peková er nemlig drønlækker, og det kommer også til udtryk på det sociale medie Instagram, hvor hun er en ganske populær skikkelse med hele 114.000 følgere.

Man forstår da også godt, hvorfor interessen for Šárka Peková er så stor, for hun er altså ikke genert, når det kommer til at vise sin veldrejede krop frem.

Se bare billederne herunder:

Du kan se mere til Šárka Peková her.

Mest læste på footy Entertainment.

1. Rikke Gøransson er iskold: Flasher brysterne i fitnesscentret
2. UPS! 25-årige Tessa viser lidt for meget af silikonekasserne frem
3. CL-baneløberens vilde fortid: Løfter op i trøjen og viser ALT frem 4. Helt skørt: Fie Laursen viser sig frem i fuldstændig sindssygt outfit
5.Forbudt for børn: Christel Trubka viser sig frem i vildt fastelavns-kostume

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top