The perfect guide to the casino

WHAT! Sofie Linde springer ud som undertøjsmodel – Se det her

Den danske tv-vært springer nu ud som undertøjsmodel.

33-årige Sofie Linde har mange titler. Hun er tidligere skuespiller, forfatter til bogen “Fårking gravid – En fremmed flytter ind”, og så er hun altså også blandt Danmarks mest populære tv-værter.

Nu kan den folkekære kvinde dog skrive endnu en ting på CV’et, for hun er nemlig sprunget ud som undertøjsmodel for lingerigiganten Femilet.

Det fortæller Tea Nørgaard, der er kommunikationschef hos Femilet.

Her oplyser hun blandt andet, at Sofie Linde skal være frontfigur i en ny kampagne om at gør op med det stigmatiserede kvindebillede.

– Sofies naturlige, ligefremme og ærlige person er et perfekt match for os som brand. Vi deler de samme værdier og vi står 100% inde for de holdninger, Sofie rummer som person, lyder det blandt andet fra Femilet.

Du kan se et sneak peak fra Sofie Lindes photoshoot her:

Selv udtaler Sofie Linde om kampagnen:

– Det har været en kæmpe øjenåbner for mig at blive iklædt undertøj, som er så smukt og samtidig komfortabelt. Det er gået op for mig, at det faktisk er som at give sig selv en indre krammer, lyder det fra Sofie Linde, der for nylig trak stikket som vært på tv-programmet ‘X-Factor’.

Mest læste på footy Entertainment.

1. Rikke Gøransson er iskold: Flasher brysterne i fitnesscentret
2. UPS! 25-årige Tessa viser lidt for meget af silikonekasserne frem
3. CL-baneløberens vilde fortid: Løfter op i trøjen og viser ALT frem 4. Helt skørt: Fie Laursen viser sig frem i fuldstændig sindssygt outfit
5.Forbudt for børn: Christel Trubka viser sig frem i vildt fastelavns-kostume

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top