CHOK! Tidligere 'Paradise'-stjerne indrømmer voldsomt kokain-misbrug

The perfect guide to the casino

CHOK! Tidligere ‘Paradise’-stjerne indrømmer voldsomt kokain-misbrug

Tiden efter ‘Paradise Hotel’ kan være svær og voldsom at følge med i.

Hvert år tjekker der nye, unge mennesker ind på det luksuriøse hotel i Mexico, for at deltage i reality-programmet ‘Paradise Hotel’, og når de så vender hjem til Danmark, venter der dem en overflod af opmærksomhed og fester.

Det kan dog godt være en hård omgang og svært at følge med i. Det fortæller den tidligere ‘Paradise’-deltager Jonas Evaristi, som efter sin deltagelse i reality-programmet løb ind i et voldsomt kokain-misbrug:

– Jamen jeg har jo været tidligere deltager i “Paradise Hotel”. Dengang var der så meget opmærksomhed, samt psykisk pres, da man ofte skulle være på til alle arrangementer, fortæller Jonas til SE og HØR og fortsætter:

– Dog kan ingen mennesker holde ud til at feste nonstop i 3-4 dage i træk, uden at der kommer kunstige midler til, som f.eks kokain.

– For mig, gik det desværre for langt, da jeg i forvejen har haft en svag psyke, og derfor havde jeg også svært ved at sige nej, fortællere Jonas om sit misbrug.

– Jeg endte desuden også ud i en kæmpe stor gæld, som desværre resulterede i for mange problemer – og først der gik det op for mig, at jeg var gået for langt, afslører Jonas.

– Jeg har nu været clean i små 3 måneder, og jeg hjælper ellers bare andre nu, som har disse problemer, fortæller Jonas og fortsætter:

– Det, jeg virkelig tager fat i, er at folk normalt er bange for at snakke om præcis kokainmisbrug, da det ofte bliver set som et tabu, hvilket er forfærdeligt, for det er et problem, jeg ved fra egen erfaring af, er meget bredt ud hos folk i min alder, slutter Jonas.

Se videoen øverst i artiklen: To år siden: gense vanvittig afslutning på braget mellem McGregor og Khabib, der ender i nye slagsmål.

Læs også: Nøgenfoto af Jennifer Aniston er sat til salg – Se det her

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top