The perfect guide to the casino

Nicklaes afslører ALT: Her er sandheden om mit og Amandas brud

Sidst ramte han odds 12.00! Nu har eksperten fundet en kæmpe fejl til aftenens kamp mellem BIF – AGF. Denne gang til – hold nu fast – odds 48.00!

Nicklaes Johannes Olsen fortæller endelig den reelle årsag til bruddet mellem ham og Amanda Mogensen.

Alt var rosenrødt i ‘Ex on the Beach’, hvor Nicklaes og Amanda blev kærester. Hjemme i Danmark var de klar til at flytte sammen, men så gik det galt.

Pludselig gik parret fra hinanden, og en sønderknust Amanda kunne fortælle, at det var Nicklaes, der havde givet forholdet dødsstødet.

Se også: ‘Årgang 0’-skønhed chokerer: Så vanvittig er hendes bikinikrop

Men hvad gik galt mellem de to turtelduer? Det fortæller Nicklaes endelig til realityportalen.dk, hvor han afslører, at det skyldes mistillid.

– Der var mange diskussioner og gnidninger, og det kunne jeg ikke holde ud, siger Nicklaes til mediet, mens han fortsætter.

– Der var meget mistillid, og det havde en stor betydning i starten. Amanda var meget usikker, og det har påvirket det hele meget. Det slider på et forhold.

Se også: Begik lovovertrædelse mod Fie L: Skal betale 198.000 kroner

Han forstår dog godt, at Amanda måske har haft mistillid, fordi hun i tidligere forhold har oplevet utroskab på tætteste hold.

– Jeg forstår hende godt, for hun har oplevet nogle ting, så det var ærgerligt, at det skulle ødelægge vores forhold, lyder det fra realityhunken.

Der er dog ingen ‘hard feelings’ mellem realitystjernerne, som nu forsøger at få det til at fungere som venner, siger Nicklaes.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Instagram-modeller viser bryster på live-tv midt under stor sportskamp

Se også: Rygter om brud: Nu afslører Elvira Pitzner sandheden

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top