The perfect guide to the casino

Afsløring fra eksen: Derfor er Fie og Jeppes forhold FAKE!

Foto: Ritzau Scanpix



Fie Laursen og Jeppe fra Ex on the Beach er det nye realitypar. Det er der dog bestemt en person, der ikke giver meget for.

Playeren Jeppe, var sammen med flere piger i hans sæson af ‘Ex on the Beach’, heriblandt Fie Laursen og Sara Run Isafold. Han endte dog med at blive småforelsket i Sara, og efterfølgende virkede det også til, at det gik fint mellem de to turtelduer. Nu har det dog taget en kæmpe drejning, da Fie Laursen og Jeppe er blevet et nyt par.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

Det har Sara været ude og udtale sig om, men efter Fie Laursen i dag slog en video op, hvor hun filmer en buket blomster hun har fået fra Jeppe, får Sara nok. Det er på hendes Instagram-story, at hun mildest talt går amok, og kalder hele forholdet for et kæmpe mediestunt, som hun slet ikke kan klare.

– Jeg er ikke med i det lorte mediestunt, som jeg tror det er. Jeg er ikke en del af det, og jeg bliver så ked af det, fordi jeg har ikke lyst til at være en del af det her fucking pis. Selvfølgelig er det et mediestunt, efter så meget lort som de to har snakket om hinanden.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

– Jeg er så skuffet over Jeppe, det er så klamt. Jeg er så vred at jeg er ved at tude. Jeg kender Jeppe ret, han havde ALDRIG købt en buket blomster, han har købt blomster til mig en gang i Netto til 25 kroner. Han ville brække sig over det(at købe blomster, red.), han synes det er så vammelt

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top