Penge til dig på mandagens Superliga-kamp: Ikke mange mål mellem OB og FCM

The perfect guide to the casino

Penge til dig på mandagens Superliga-kamp: Ikke mange mål mellem OB og FCM

Foto: Ritzau Scanpix


OB møder mandag aften FC Midtjylland, og der skal man som spiller ikke regne med mange mål.

Det er Superligaens to bedste forsvar, der tørner sammen mandag aften, når OB tager imod Superligaens førerhold, FC Midtjylland. Og derfor er der ikke meget, der tyder på målfest.

FCMs succes bygger på et stærkt forsvar, der kun har lukket syv mål ind i sæsonens første 16 kamåe. Specielt på udebane er FCM stærke med kun to baglænsmål.

SPILLER DU MED PÅ KAMPEN?

Kommer FCM først foran, er de næsten ikke til at have med at gøre. Man er som modstandere næsten pisket til at score først, hvis man vil have point mod de midtjyske ulve.

Det ved OB-træner Jakob Michelsen meget vel, og derfor bliver tålmodighed et nøgleord for ham og hans spillere i aftenens kamp i Odense.

FÅ DE BEDSTE ODDS PÅ KAMPEN LIGE HER

På Betfair kan du købe et odds, der i skrivende stund hedder 1,84 for under 2,5 mål i kampen.

Det svarer med andre ord til, at du har resultaterne 0-0, 1-1, 1-0 til begge sider og 2-0 til begge sider. Det burde række til gevinst.

Lidt dristigere er et spil, der hedder: Begge hold scorer: Nej. Det odds kan købes til 2,05, og det ser også fordelagtigt ud.

Du kan købe dine odds på Betfair ved at klikke HER

Du kan oprette en konto lige her, og få op mod 1.500 kr. i gratis spil.

OPRET DIG HOS BETFAIRS SPILLEBØRS LIGE HER

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos Betfair eller på deres spillebørs lige her. Du kan også få op til 1.500,00 kr. i gratis spil ved at tilmelde dig her. Regler og vilkår gælder.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top