The perfect guide to the casino

Medie: Efter svindel og bedrag – Nu tager Viborg afgørende beslutning om Bernio Verhagen

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FCK-forsvarer flirter med exit: Det ville være rigtig fedt!


Det er gået helt amok omkring den 25-årige Bernio Verhagen, som skrev under med Viborg for ikke særlig lang tid siden. Nu tyder det dog på, at Viborg er klar til at straffe Verhagen, for al snyd og bedrag.

Bernio Verhagen blev præsenteret i Viborg, hvor klubben udtalte, at han havde en række spidskompetencer, som betød, at han ville kunne gøre en forskel i klubben. Men efter man dykkede ned i historien, var der rigtig mange ting der ikke hang sammen. Han havde fået sin første professionelle kontrakt for 10 måneder siden i Moldova, og det havde Viborg ikke opdaget, da man havde fået fortalt af en falsk agent, at Verhagen bare skulle være kort i klubben, før han helt sikkert kunne blive solgt videre til Kina.

Læs også: Glem Mbappé og Neymar: Real Madrid vil brænde 2,1 milliarder kroner af på denne superstjerne

Alt dette, og meget mere gik galt, da der blev ved med at komme nye falske historier omkring Verhagen frem, og i sidste ende opdagede Viborg også, at de var blevet snydt. Verhagen udtalte sig til ‘Onside’, hvor han gav et længere interview over telefonen, hvor han selvfølgelig benægtede alt.

Nu skriver BT dog, at Viborg ophæver deres kontrakt med Bernio Verhagen imorgen, hvis han altså har tænkt sig at møde ind i klubben. Dermed slutter den meget korte karriere for Bernio Verhagen i Danmark, der dermed måtte nøjes med et par træninger i klubben og intet andet.

Læs også: WHAT! José Mourinho på rov i Manchester United – Vil kapre denne spiller til januar

Om Bernio Verhagens fodboldkarriere er helt slut, kan fremtiden kun svare på. Det bliver dog rigtig svært at få kontrakt med en anden dansk klub, efter det kæmpe stunt han har udført.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top