The perfect guide to the casino

Chelsea klar til at skille sig af med Olivier Giroud – Vil hente 21-årige stjerne som erstatning

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FCK-forsvarer flirter med exit: Det ville være rigtig fedt!


Tammy Abraham har taget alt og alle med storm, og det betyder altså, at den 33-årige Olivier Giroud kun har spillet 211 minutter fordelt på seks kampe. Nu er Chelsea klar til at sælge franskmanden, og har fundet deres erstatning.

Olivier Girouds kontrakt med Chelsea udløber til næste sommer, men ifølge både The Sun og andre engelske medier, så er Chelsea klar til at sende Giroud til Crystal Palace til januar, og har allerede udset sig deres erstatning. Problemet er bare, at Chelsea ikke må handle ind til januar, medmindre deres transferban bliver omstødt, hvilket de krydser fingre for i Chelsea.

Læs også: Glem Mbappé og Neymar: Real Madrid vil brænde 2,1 milliarder kroner af på denne superstjerne

I midten af december skulle Chelsea få at vide, om de må handle ind til januar eller ej, og hvis det er tilfældet, så kan en 21-årig russisk angriber, blive det første køb. Fedor Chalov fra CSKA Moskva, blev rygtet til Crystal Palace i sommers, men her var CSKA Moskva ikke klar til at sælge, men det skulle de altså være til januar, når Chelsea lurer.

Læs også: WHAT! José Mourinho på rov i Manchester United – Vil kapre denne spiller til januar

Her skulle prisen være 25 millioner pund eller lige under 220 millioner kroner. Fedor Chalov har i denne sæson scoret fem mål og leveret fire assists i 16 ligakampe. Ifølge The Sun, kan Chelsea ende med at få konkurrence i kampen om at hente Chalov. Det engelske medie melder nemlig om, at Bayern München, Borussia Dortmund, Leipzig, Arsenal, Liverpool og Manchester United, alle holder øje med den unge russer.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top