The perfect guide to the casino

Gaveodds fra ComeOn: Få odds 2 på over 1,5 mål i Man City – Leicester

Kamp: Leicester City – Manchester City
Spilforslag: Over 1,5 mål
Odds: 2,00
Bookmaker: ComeOn

Dette er et kampagnetilbud fra ComeOn. Alle spillere med en ComeOn-konto kan benytte sig af det boostede odds. Normal odds er 1,11. 

 

Følg spilforslaget hos ComeOn >>

 

Lørdagens tidlige Premier League-kamp står mellem Leicester City og Manchester City. Det er to gode fodboldhold, der mødes, og kampen stinker af mål.

Leicester er kommet i gang på det seneste efter en hård sæsonstart. De har vundet tre af deres seneste fem Premier League-kampe og blot tabt en enkelt. I løbet af denne stime har de scoret hele 11 mål, og de har altså virkelig fået gang i offensiven. Senest vandt de 4-0 på udebane over Wolverhampton, og The Foxes er nu klatret over nedrykningsstregen. Leicester har mange forskellige målscorere i denne sæson, og de er også mindre afhængige af, at Jamie Vardy rammer en god dag. Dette er en styrke, og på lang sigt kan de gå hen og blive rigtig farlige.

Rigtig farlige er Manchester City allerede. Pep Guardiolas tropper er Europas bedst spillende fodboldhold for tiden, og de buldrer fremad. Offensiven er nærmest ustoppelig, og deres målscorer er efter 11 kampe allerede +25 mål. Det er især tilføjelsen af angriber Erling Haaland, der har forbedret Manchester City. Nordmanden har allerede scoret 17 Premier League-mål, og han er godt på vej til at slå alle ligaens rekorder for mål.

Alt tyder på en målrig kamp her. Der har været over 2,5 mål i 16 af Manchester Citys seneste 19 Premier League-kampe, og City har selv scoret mindst to mål i 18 af deres seneste 20 ligakampe.  Vi forventer, at den trend fortsætter, og ComeOns tilbud er derfor et regulært gaveodds.

 

Følg spilforslaget hos ComeOn >>

Regler og vilkår

Odds 2 på over 1,5 mål på Leicester – Manchester City fra ComeOn er et såkaldt oddsboost. Det normale odds er 1,11, men ComeOn har boostet oddset for alle danske spillere. Tilbuddet er både tilgængeligt for nye og eksisterende spillere. Du kan spille op til 100 kroner på det forhøjede odds. Du skal spille som singlevæddemål. Du kan altså ikke kombinere spillet med andre spil. Du får din gevinst udbetalt uden omsætningskrav umiddelbart efter kampen.

 

Følg spilforslaget hos ComeOn >>

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top