The perfect guide to the casino

Brøndby – Lyngby spilforslag: Kan BIF forværre udeholdets krise?

Kamp: Brøndby – Lyngby
Spilforslag: Brøndby-sejr
Odds: 1,71
Bookmaker: Bwin

 

Søndag har vi et af Superligaens mindre lokalbrag, når Lyngby rejser fra Nordsjælland til Vestegnen for at møde Brøndby. Det er bundkamp mellem to hold, der begge befinder sig i dyb krise. Hjemmeholdet ligger nummer ti, imens Lyngby er på sidstepladsen.

Brøndby har ikke haft nogen nem sæson. De ligger tredjesidst i Superligaen, og de har blot vundet tre kampe i denne sæson. I ti kampe har de blot scoret ti mål og lukket hele 15 ind i den anden ende. Det har hjulpet på tingene, at Brøndby fik hentet Wass, Vallys og Ohi før, at transfervinduet lukkede dog. Alligevel står de med blot én sejr ud af tre mulige i september, hvilket har været skuffende.

Det går dog i den rigtige retning for Brøndby, og de seneste præstationer har bestemt været godkendte. Brøndby skaber flere chancer, og de har ikke tabt tre kampe i streg. På hjemmebane imod Lyngby forventer alle, at de kommer tilbage på sporet med en sejr, og det bør de bestemt også.

Lyngby er i en rigtig skidt forfatning. De har tabt syv af deres ti Superliga-kampe i denne sæson, og det er endnu ikke blevet til sejr. De kongeblå har blot scoret otte mål, og har dermed ligaens dårligste offensiv. Derudover har de også ligaens dårligste defensiv, da de har lukket hele 19 kasser ind hidtil. Dermed har deres fans ikke mange grunde til at være optimistiske forud for dette opgør i Brøndby.

Det er da heller ikke fordi, at tingene bliver bedre for Lyngby. Før landskampspausen tabte de med 2-0 på hjemmebane til OB, og de har blot scoret to mål i deres seneste syv kampe i alle turneringer.

Når man ser på de to klubbers tidligere møder, peger alt da også på en sejr til Brøndby. De gul-blå har vundet fem af de seneste seks indbyrdes møder i Superligaen.

Vi forventer, at Brøndby løber med endnu en sejr i denne kamp, og odds 1,71 fra Bwin er rigtig flot på hjemmesejren.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top