The perfect guide to the casino

FC Midtjylland – Benfica spilforslag: Mål i vente

Betbuilder forslag: Benfica vinder, Gustav Isaksen scorer & over 3,5 mål i kampen
Odds: 18,89
Bookmaker: Betfair Sportsbook

Midtjylland skal forsøge at revanchere sidste uges  pinlige 4-1-nederlag. Det sker dog ikke på Heden, men i stedet i Randers, da MCH Arena i disse dage ligger græs til VM i dressur.

Det er svært at have stor tiltro til midtjyderne. Kampen her er reelt afgjort, omend mirakler selvfølgelig kan ske. Det er dog stadig en Champions League-kvalifikation-kamp, og vi har med to hold at gøre, der stadig kæmper for at finde deres identitet. Midtjylland har en midlertidig træner, og Benfica har en ny træner, så begge hold vil bruge kampen til at videreudvikle deres spillestile.

Benfica er selvfølgelig det bedste hold, og under Roger Schmidt har de set rigtig gode ud indtil videre. Vi regner med, at de fortsætter deres gode spil, og tager sejren. FCM skal derimod forsøge at gøre noget på hjemmebane, og unge Isaksen er en af deres farligste spillere. Vi forventer, at FCM kommer frem til chancer, og Isaksen er en målfarlig herre.

Da begge hold kan spille relativt frit, forventer vi en rimelig underholdende kamp med masser af chancer og hurtigt spil. Over 3,5 mål scoret i kampen virker derfor oplagt.

Vi spiller denne kupon hos Betfair Sportsbook, der er den bedste bookmaker i Danmark til betbuilder-kuponer.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top