Dagens spilforslag: Champions League er tilbage

The perfect guide to the casino

Dagens spilforslag: Champions League er tilbage

Oddsforslag: Liverpool vinder

Kampen kan streames hos Bet365.

Champions League er tilbage i denne uge, og denne tirsdag aften får Atlético Madrid hjemme på Wanda Metropolitano besøg af Liverpool, og der venter et seværdigt og formentligt også intensivt opgør.

Således er det to af verdens absolut bedste mandskaber mandskaber, som brager sammen i et længeventet opgør. Der er altså lagt op til et ualmindeligt underholdene opgør.

Liverpool har set skræmmende ude i denne sæson, hvor især Mohamed Salah har stjålet samtlige overskrifter. Han er vel nok verdens bedste spiller lige for tiden, mens også Roberto Firmino og Sadio Mané har fået gang i målstøvlerne igen.

Virgil van Dijk er som bekendt også så småt oppe i omdrejninger igen, ligesom Fabinho og Alisson kan være med til aftenens opgør, efter de måtte sidde ude mode Watford.

Atlético Madrid har også fået en god start på sæsonen i både La Liga og Champions League, men de ligner et mandskab som lige mangler det sidste, hvorfor de får det ualmindeligt svært mod Liverpools offensive kræfter i aften.

Derfor er dagens spilforslag: Liverpool vinder

Spilletidspunkt: Tirsdag kl. 21:00.

Bookmaker: Bet365

Odds: 2.25

Indsats: 200 kr.

Mulig gevinst: 450 kr.

Overskud: 250 kr.

[arrow_forms id=’687740′]

Kampen kan streames hos Bet365.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Klopp nuancerer kritik og udtrykker respekt for Atlético

Du kan hver eneste dag modtage spilforslag hos Oddsprofit, hvor eksperterne leverer skarpe analyserer. Besøg Oddsprofit lige her!

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top