The perfect guide to the casino

Oddsforslag: Ikke mange mål i Manchester Uniteds semifinale – men det kan DU tjene på

Foto: Ritzau Scanpix

Oddsforslag: . Manchester United – Sevilla – under 2,5 mål

– Den første Europa League-semifinale står mellem engelsk og spansk fodbolds eneste tilbageværende repræsentanter i de europæiske turneringer, for Champions League er et tysk-fransk anliggende, mens den anden Europa League-semifinale bliver et opgør mellem Inter fra Italien og Shakhtar Donetsk fra Ukraine.

– Når vi er nået til semifinalerne, er det sjældent med store målorgier. Der er meget på spil, og det betyder, at begge hold ofte går forsigtigt til værks.

– Manchester United har kun tabt en kamp ud af de sidste 20 i alle turneringer. Alligevel er det som om, gassen er gået lidt af ballonen på det seneste. Sejren i kvartfinalen over FC København var fortjent, men den kom i hus med lodder og trisser på et straffesparksmål i den forlængede spilletid.

– Manchester United er dog traditionelt stærke i den slags knald-eller-fald kampe. Klubben har været i semifinalen fire gange i nyere tid – i 2008, 2009 og 2011 i Champions League og i 2017 i Europa League. Hver gang er de gået videre.

HOS ONSIDEBETTING FÅR DU DANMARKS MÅSKE BEDSTE VELKOMSTBONUS

– Sevilla er nu heller ikke sådan at have med at gøre. Sydspanierne har vundet Europa League/UEFA Cup fem gange i dette århundrede, og de har kun tabt en ud af de seneste 30 knockout-kampe i turneringen. Det var sidste år mod Slavia Prag i kvartfinalen.

– Sydspanierne sluttede som nummer fire i den spanske turnering, og det gjorde de især på grund af defensiven. De har holdt målet rent i syv ud af de sidste otte kampe i alle turneringer.

– De har tilsvarende kun scoret mere end to mål i to ud af deres seneste 18 kampe, og det vil være ikke så lidt af en overraskelse, hvis de pludselig går mål-amok mod Manchester United.

– På den baggrund anbefaler vi et spil, hvor der scores under 2,5 mål i kampen i ordinær tid. Onsidebetting giver odds 1,64 på udfaldet. Det er ikke så meget, men vi givet det et skud.

Spilletidspunkt: Søndag kl. 21.00

Sådan sluttede de

Manchester United nummer 3 i Premier League (V18 U12 T8)
Sevilla nummer 4 i Primera Division (V19 U13 T6)

Bookmaker: Onsidebetting

Odds: 1,64

Indsats: 200 kroner

Mulig gevinst: 328 kroner

Overskud: 128 kroner

(På videoen øverst på siden kan du se Manchester United vinde over Leicester i sæsonens sidste kamp i Premier League, der sikrede Champions League-kvalifikation til næste sæson).

SPIL MED PÅ KAMPEN HOS ONSIDEBETTING

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos Onsidebetting. Regler og vilkår gælder.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top