The perfect guide to the casino

Oddsforslag: Målfest venter i Brøndby – og skillinger venter til DIN lomme

Foto: Ritzau Scanpix


Oddsforslag: Brøndby – AGF – begge hold scorer.

– Det er svært at blive klog på Brøndby, men de må være svækkede i forhold til i vinter, fordi de har solgt Dominik Kaiser, Kamil Wilczek og Hany Mukhtar. De vandt over 1-0 over Sønderjyske i den første kamp efter corona-oausen, men det var skidt, at de i Horsens satte en føring over styr og tabte 2-3.

– Dette er faktisk en kamp, som Brøndby ikke har råd til at tabe i kampen om at nå tredjepladsen, som foruden bronzemedalje giver europæisk fodbold til næste sæson. Brøndby er her og nu fem point efter AGF, der aktuelt ligger nummer 3. Omvendt rummer kampen for AGF muligheden for, at de kan sætte Brøndby godt og kraftigt af.

– Brøndby tabte i efteråret 0-3 hjemme til AGF – og det kan du se på videoen øverst på denne side – men det er faktisk sjældent, at AGF vinder i Brøndby. Det er kun sket fem gange i årenes løb, og der er gået lang tid imellem. I Superligaen er det sket i 1991, 1995, 2000, 2007 og 2019.

SPILLER DU MED PÅ KAMPEN?

– Brøndby er sammen med FCK det hold, der har scoret næstflest mål i årets Superliga – nemlig 47. Kun FCN med 48 mål har scoret endnu flere.

– Brøndby har scoret i 18 kampe i træk. Til gengæld er der scoret imod Brøndby i 77 procent af holdets hjemmekampe (10 ud af 13).

– AGF er stærke ude, og de bliver nok ikke mindre stærke af, at der kun er meget få tilskuere. Aarhusianerne har vundet fem ud af de seneste seks udekampe.

– Oddset er på 1,62 hos bet365.com for, at begge hold scorer, og det er ikke så meget, men det skræller lige an til et bet. Man kan eventuelt kombinere med over 2,5 mål. Det giver respektable odds 2,75

FÅ DE BEDSTE ODDS PÅ KAMPEN LIGE HER

Spilletidspunkt: Søndag kl. 19.00

Sådan ligger de

Brøndby nummer 4 (V13 U3 T10)
AGF nummer 3 (V14 U5 T7)

Bookmaker: bet365.com

Odds: 1,62

Indsats: 200 kroner

Mulig gevinst: 324 kroner

Overskud: 124 kroner

Du kan købe dine odds på Betfair ved at klikke HER

Du kan oprette en konto lige her, og få op mod 1.500 kr. i gratis spil.

OPRET DIG HOS BETFAIRS SPILLEBØRS LIGE HER

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos Betfair eller på deres spillebørs lige her. Du kan også få op til 1.500,00 kr. i gratis spil ved at tilmelde dig her. Regler og vilkår gælder.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top