The perfect guide to the casino

Oddsforslag: FCK scorer tre point til sig selv – og sedler til DIN pengepung

Foto: Ritzau Scanpix


Oddsforslag: FCN – FCK – FCK vinder

– Der har været bump på vejen i FCKs forsvar af det danske mesterskab. Skader og et hårdt program med mange europæiske kampe gjorde ondt på Ståle Solbakkens tropper. Men nu er næsten alle til rådighed, og det har foreløbig givet to sejre efter corona-pausen.

– FCN er en ubehagelig modstander – specielt på eget kunstgræs, og FCK har især haft problemer på udebane, hvor det kun er blevet til tre sejre i de seneste ti kampe i alle turneringer. Men de tilskuerløse tider har foreløbig vist, at fordelen af hjemmebane ikke er så stor. Og FC Midtjylland viste i sidste uge, at FCN godt kan besejres i egen hule.

SPILLER DU MED PÅ KAMPEN?

– FCK havde tidligere store problemer, når de kom til Farum, men i de seneste opgør har løverne haft et bedre tag på tigrene. FCK er ubesejrede i Farum i fire kampe i træk, og de har vundet de seneste to udekampe mod FCN. Desuden har FCK vundet begge opgør mod FCN i denne sæson.

Bet365.com giver pæne odds 1,95 på en sejr til FCK, og det er værd at gå efter. FCN har scoret flest mål af alle (48) med FCK lige efter (47). Derfor kunne man godt gå efter, at begge hold scorer til odds 1,53. Men det er næsten for lidt, og Ståle Solbakken vil prioritere FCK-defensiven.

FÅ DE BEDSTE ODDS PÅ KAMPEN LIGE HER

Spilletidspunkt: Søndag kl. 18.00

Sådan ligger de

FCN nummer 5 (V12 U5 T9)
FCK Nummer 2 (V18 U2 T6)

Bookmaker: bet365.com

Odds: 1,95

Indsats: 150 kroner

Mulig gevinst: 292,50 kroner

Overskud: 142,50 kroner

(På videoen øverst på siden kan du se, hvordan det gik, da FCK senest var en lille tur nordpå. Her gik det ud over Lyngby).

Du kan købe dine odds på Betfair ved at klikke HER

Du kan oprette en konto lige her, og få op mod 1.500 kr. i gratis spil.

OPRET DIG HOS BETFAIRS SPILLEBØRS LIGE HER

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos Betfair eller på deres spillebørs lige her. Du kan også få op til 1.500,00 kr. i gratis spil ved at tilmelde dig her. Regler og vilkår gælder.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top