The perfect guide to the casino

Oddsforslag: Spansk liga gør comeback med lokalderby – og det er der knaster i for DIG

Foto: Ritzau Scanpix


Oddsforslag: Sevilla – Real Betis – Sevilla vinder

– Endelig er den spanske liga tilbage igen efter en lang corona-pause. Det er godt nok uden tilskuere, men det bliver alligevel et herligt gensyn, når Sevilla FC tager imod lokalrivalerne fra Real Betis i det andalusiske lokalderby.

– Erfaringerne fra bl.a. Tyskland og Danmark siger, at hjemmebanefordelen udviskes, når der ikke er nogen moralsk opbakning og noget pres på dommeren fra tilskuerpladserne. Alligevel må Sevilla siges at være klar favorit i dette opgør, for de har kun tabt to hjemmekampe i denne sæson, og de har vundet begge deres seneste opgør mod de lokale rivaler.

SPILLER DU MED PÅ KAMPEN?

– Real Betis har svinget meget i niveau i denne sæson, og de sluttede ikke godt af, førend corona-pandemien stoppede La Liga. De er uden sejr i fire kampe på stribe, og de har kun vundet en kamp på udebane i denne sæson. Det vil være noget af en overraskelse, hvis den anden udesejr kommer her.

– Odds fra bet365.com på en hjemmesejr er 1,85, og det er et pænt odds på en favorit, der trods alt ligger nummer tre i den spanske liga, og som møder et midterhold. Vil man gerne satse lidt mere, kan man spille kombinationen af Sevilla-sejr og mere end 2,5 mål. Det giver 2,87, og det er også et fornuftigt væddemål.

FÅ DE BEDSTE ODDS PÅ KAMPEN LIGE HER

Spilletidspunkt: Torsdag kl. 22.00

Sådan ligger de

Sevilla nummer 3 (V13 U9 T6)
Real Betis nummer 12 (V8 U9 T10)

Bookmaker
: bet365.com

Odds: 1.85

Indsats: 250 kroner

Mulig gevinst: 462,50 kroner

Overskud: 212,50 kroner

(På videoen øverst på siden kan du se kommentatorerne diskutere, om FC Barcelona eller Real Madrid vinder årets spanske mesterskab).

Du kan købe dine odds på Betfair ved at klikke HER

Du kan oprette en konto lige her, og få op mod 1.500 kr. i gratis spil.

OPRET DIG HOS BETFAIRS SPILLEBØRS LIGE HER

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos Betfair eller på deres spillebørs lige her. Du kan også få op til 1.500,00 kr. i gratis spil ved at tilmelde dig her. Regler og vilkår gælder.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top