The perfect guide to the casino

Oddsforslag: Målfest i tysk pokalbrag – og så er der gevinst til DIG

Foto: Ritzau Scanpix


Oddsforslag: Bayern München – Eintracht Frankfurt – over 3,5 mål

– Dette er den anden semifinale i den tyske pokalturnering – DFB Pokal – efter at Bayer Leverkusen tirsdag som det første hold spillede sig i finalen takket være en sejr på 3-0 over FC Saarbrücken.

– Bayern München har vundet samtlige kampe i 2020 – bortset fra en enkelt, hvor de måtte nøjes med 0-0 mod RB Leipzig, så de tyske mestre er tårnhøje favoritter til at komme i finalen i DFB Pokal, som de også vandt sidste år.

– Bayern München har hjemmebanen, men indtil videre har det vist sig, at det betyder ikke det helt store, når der ikke kommer nogle tilskuere. Vi tager udgangspunkt i, at Hans-Dieter Flicks mandskab har scoret 17 mål i de fem kampe, der er spillet, siden Bundesligaen gjorde comeback. (Øverst på siden kan du se højdepunkter fra Bayern Münchens seneste sejr på 4-2 mod Bayer Leverkusen).

SPILLER DU MED PÅ KAMPEN?

– Det var skidt, at Eintracht Frankfurt tabte hjemme til Mainz i Bundesligaen, men ellers har de faktisk gjort det fornuftigt på det seneste med sejre i både Wolfsburg og Bremen.

– Dette er en pokalkamp, og derfor betyder målscoren ikke noget, for det gør jo ingen forskel, hvor stort man taber. Eintracht Frankfurt er nødt til at gå efter at score nogle mål. Det kan de måske også gøre, men det åbner samtidig for, at de bliver sårbare på kontraangreb.

– Eintracht Frankfurt har for nylig været på besøg i München, hvor de tabte 2-5. Et lignende resultat er meget sandsynligt i denne kamp.

– Odds fra bet365.com er 1,57, og det er lige på kanten til, om det er spilbart. Alternativt kan man gå efter sejr til Bayern München kombineret med, at begge hold scorer. Det giver respektable odds 2,20, men risikoen er naturligvis, at Eintracht Frankfurt mentalt opgiver kampen, hvis de hurtigt kommer stort bagud og i stedet ser frem mod næste Bundesliga-kamp mod Hertha Berlin.

FÅ DE BEDSTE ODDS PÅ KAMPEN LIGE HER

Spilletidspunkt: Onsdag kl. 20.45

Sådan ligger de

Bayern München nummer 1 (V22 U4 T4)
Eintracht Frankfurt nummer 11 (V10 U5 T15)

Bookmaker: bet365.com

Odds: 1,57

Indsats: 250 kroner

Mulig gevinst: 392,50 kroner

Overskud: 142,50 kroner

Du kan købe dine odds på Betfair ved at klikke HER

Du kan oprette en konto lige her, og få op mod 1.500 kr. i gratis spil.

OPRET DIG HOS BETFAIRS SPILLEBØRS LIGE HER

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos Betfair eller på deres spillebørs lige her. Du kan også få op til 1.500,00 kr. i gratis spil ved at tilmelde dig her. Regler og vilkår gælder.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top