Dagens bet: Manchester United-sejr

The perfect guide to the casino

Dagens bet: Manchester United-sejr

I aften er der et kæmpe brag i en England, når Manchester United tager mod Liverpool på Old Trafford. Vi tror på en hjemmebanesejr, blandt andet fordi at deres indenbyrdes statistik mod Liverpool er meget overbevisende på hjemmebane. Derudover har de røde djævle også en god statistik på hjemmebane.

I aften skal Liverpool en tur til Manchester, hvor de her skal møde Manchester United. Liverpool har allerede leveret meget tvivlsomme resultater, og vi tror at et stærkt spillende Manchester United mandskab er en for stor en mundfuld for the reds.

Spil med hos Tipico lige HER

Manchester United kom på en fjerdeplads i sidste sæson og ligger lige nu på en femteplads i ligaen, hvor det er blevet til syv point i fire kampe, fordelt over to sejre, et enkelt uafgjort resultat og et nederlag. To af de kampe har været på hjemmebane, hvor de slog Tottenham med 1-0 og stod uafgjort 0-0 mod Newcastle. I de seneste 18 hjemmebanekampe er det blevet til imponerende 13 sejre, to uafgjorte resultater og fire nederlag. I sidste sæson var Manchester United det tredje bedste hjemmebanehold i ligaen, med hele 14 sejre i 19 hjemmebanekampe, hvor det ellers blev til to uafgjorte resultater og tre nederlag.

Liverpool kom på en sjetteplads i sidste sæson og har dermed ikke kvalificeret sig til en europæisk turnering og holdet er generelt en skygge af sig selv, efter at Luis Suárez blev solgt til FC Barcelona. I den sidste udebanekampe fik de på overraskende vis 0-0 mod Arsenal på udebane, nemlig på Emirates Stadium. Dog viste deres sidste kamp, hvordan holdet kan kollapse, hvor de her tabte med hele 3-0 på hjemmebane, til et formsvagt West Ham Hold.

I de seneste 13 indbyrdes kampe på Old Trafford har Manchester United vundet hele 11 af gangene, så de har virkelig styr på Liverpool, når de spiller på hjemmebane. Vi tror derfor på en sejr til de røde djævle i aften.

Tip: Manchester United-sejr
Odds: 2.00
Bookmaker: Tipico

Kampen spilles kl. 18.30 og kan ses på TV3+ og 6’eren.

Spil med hos Tipico lige HER

Skriv en kommentar

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top