AGF slog Viborg i vanvittigt drama

The perfect guide to the casino

AGF slog Viborg i vanvittigt drama

Kampen om nedrykningen spidser for alvor til, nu hvor nedrykningsslutspillet er gået i gang. Det medfører også mange dramatiske kampe – og dramatik, det var der massere af i aftens opgør mellem Viborg og AGF.

Læs også: Genoptager Agger karrieren? Bliver præsenteret i klub i Laos

I superligaens nedrykningsgruppe 1, mødte Viborg og AGF hinanden her til aften, og det blev en spændende og målrig affære.

Læs også: Superliga-stjernes kæreste er dagens side 9 pige i Ekstra Bladet

Viborg formåede at bringe sig foran med både 1-0 og 2-0 i det 36′ og 43′ minut, med henholdsvis Søren Frederiksen og Jeppe Curth som målscorere. AGF fik dog udlignet lige inden pausen ved den unge angriber Mustapha Bundu, som startede inde for første gang i hans hidtil korte AGF Karriere.

Læs også: Hvor dum kan man være: Superliga-stjerne offentliggør billede af, at han kører for stærkt

Efter pausen trak AGF fra Viborg, da de scorede hele tre gange. Først var det Danny Olsen som udlignede til 2-2 i det 61′ minut, hvorefter Elmar Bjarnason kort efter gjorde det til 3-2. 6 Minutter inde i overtiden lukkede Stephan Petersen endegyldigt kampen, da han scorede til 4-2.

Læs også: Chok: 23-årig Superliga-profil indstiller karrieren

Kampens resultat gør altså, at AGF lægger afstand til Viborg, og samtidig rykker nærmere på deres direkte konkurrenter i nedrykningskampen, Silkeborg.

Læs også: Hvad mon de skal lave i aften? Nicolai Jørgensen har fødselsdag i dag og kæresten har lagt det her op på Instagram

Skriv en kommentar

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top