Footy.dk zoomer ind på Brøndbys vanvidscomeback

Esbjerg havde alle muligheder for at hente tre point i hjemmekampen mod Brøndby, men sådan skulle det ikke gå. Footy.dk zoomer ind på de bedste- og værste præstationer denne mandag aften.

Footy.dk zoomer ind på aftenens Superliga-kamp mellem Esbjerg fB og Brøndby IF. En kamp, hvor hver hold havde en halvleg, men Brøndby endte med at vinde 3-2.

Bedst for Esbjerg: Casper Nielsen var stærkt spillende for vestjyderne. Trods hans relative spinkle krop, satte han sig igennem på midtbanen og tog kampen op med brølstærke Rodolph Austin.

Værst for Esbjerg: Jeppe Højbjerg viste ikke den vanlige sikkerhed nede bagved, hvor han i første halvleg fuldstændig droppede et frispark, som kun lige akkurat blev reddet af stolpen. Også på Brøndbys 2-0-mål fløj en bold forbi ham og hen til Pukki – ikke den Højbjerg, vi kender.

Bedst for Brøndby: Brøndby var ikke til stede i første halvleg, hvor de savnede energi på banens sidste tredjedel. Det kom der i anden halvleg, da Teemu Pukki blev sat ind. Den finske angriber scorede tilmed to meget vigtige scoringer. Stor indsats af ham på meget kort tid. Brøndbys bedste i anden halvleg, hvor de reelt set kun var til stede.

Værst for Brøndby: Kamil Wilczek havde ingen nogen god kamp for gæsterne, og han kæmpede sig ikke frem til mange chancer. Da han fik foræret en friløber af Marco Lund, kunne han ikke sætte i topgear, og så forduftede den chance.