Brøndby-helt erkender mulig hånd på bolden

The perfect guide to the casino

Brøndby-helt erkender mulig hånd på bolden

Brøndby IF-angriberen Teemu Pukki scorede to gange i aftenens kamp mod Esbjerg fB, og hans andet mål lignede en hånd på bolden. Den finske angriber fortæller selv, at der måske var arm på.

Brøndby var helt nede i sækken i aftenens kamp mod Esbjerg, hvor de var bagud med 2-0, indtil Teemu Puikki kom på banen. Den finske angriber fik vendt showet med to scoringer, og der var spørgsmålstegn ved begge scoringer.

Det første var han lige på kanten af offside, mens han på det andet blev beskyldt for at bruge armen til hjælp. Selv var han meget i tvivl om, hvorvidt han havde begået noget strafbart – især i situation to.

– Jeg ved det ikke. Jeg står jo ikke med overblik som linjedommeren. Ved det andet mål rammer den mit bryst, men måske også min arm. Jeg er ikke sikker, siger Teemu Pukki og tilføjer om det flotte comeback.

– Hvad der blev sagt i omklædningsrummet i pausen, ved jeg ikke, for jeg var ude at varme op, men de aftalte vel, at de ikke kunne være denne første halvleg bekendt. Så det er meget vigtigt at komme tilbage fra 2-0, siger han.

Teemu Pukki erklærer sig samtidig tilfreds i Brøndby, selvom han den seneste tid har været på bænken. Han siger selv, at han ikke er typen, der græder.

Mest læste på footy.dk

1. VANVITTIGE nøgenbilleder: Miss Bum Bum holder sit løfte efter Barca-sejr
2. Officielt: West Ham henter gratis Bundesliga-profil
3. City-stjerne ville vide, om alle på Old Trafford var OK
4. Officielt: Her er den engelske EM-trup
5. Dansk agent: PSG’er skifter til Roma før EM

Skriv en kommentar

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top