Auri: Denne mand ændrede det for os

The perfect guide to the casino

Auri: Denne mand ændrede det for os

Auri Skarbalius er meget stolt af sine Brøndby-drenge, som han mener viste sand vindermentalitet. Han fremhævede derudover en Brøndby-mand, der ændrede opgøret, da han kom på banen.

Brøndby var helt nede i kulkælderen, men kom stærkt tilbage i anden halvleg, og de endte med at vinde kampen med 3-2. Johan Elmander høster roser for sit indhop fra anden halvlegs start.

– Elmander bringer mere fysik, da han kommer på banen. Vi vidste, vi ville have bolden meget, så vi ville gerne over kanterne, og så slå et indlæg. Så vidste vi, at der ville være en chance, så han ændrede meget, siger Auri, inden han hyldede vindermentaliteten.

– Det er vigtigt at tro på tingene. Vi aftalte at have fokus på mål nummer ét, derefter mål nummer to og derefter mål nummer tre. Så vidste vi, at det kunne lade sig gøre. Det er vindermentalitet. Det er ikke tit, man oplever det, fortæller han videre.

Auri Skarbalius fandt også slutteligt tid til at rose Teemu Pukki, der scorede to gange. Brøndby-træneren vil dog ikke love angriberen en startplads i næste kampe mod Viborg.

Mest læste på footy.dk

1. VANVITTIGE nøgenbilleder: Miss Bum Bum holder sit løfte efter Barca-sejr
2. Officielt: West Ham henter gratis Bundesliga-profil
3. City-stjerne ville vide, om alle på Old Trafford var OK
4. Officielt: Her er den engelske EM-trup
5. Dansk agent: PSG’er skifter til Roma før EM

Skriv en kommentar

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top