Kampreferat: Jørgensens fuldtræffer sender FCK i finalen efter flot kamp

The perfect guide to the casino

Kampreferat: Jørgensens fuldtræffer sender FCK i finalen efter flot kamp

FCK er videre til finalen efter en 1-0 sejr over Brøndby her til aften. Kampens enlige mål blev scoret af Nicolai Jørgensen.

Der var inden aftenens brag spillet to opgør mellem Brøndby og FCK i ugerne op til. Men det må siges, at de to hold gemte det bedste til sidst. Da Brøndby her til aften bød FCK op til dans på Brøndby Stadion, blev der leveret stort og flot fra tilskuere, spillere og dommere. Og nu til kampen:

Det var FCK der lagde bedst ud. De hvidblusede satte sig på opgøret i de første fem minutter, og startende Andreas Cornelius var tæt på at stange udeholdet foran efter bare fire minutters spil. Men Brøndby overlevede de første 10 minutter, og kom herefter bedre med i opgøret.

Den tendens fortsatte, og trods FCKs hidsige pres, havde Brøndby stabiliseret sig i højere grad. Ja, faktisk i så høj grad, at de over flere omgange fik lagt bolden langt på højrekant Christian Greko Jakobsen, der efterfølgende førte til halvstore chancer.

Næste store chance tilfaldt såmænd også hjemmeholdet. Thomas Kahlenberg udnyttede en omstilling til at sende Teemu Pukki i dybden, og Pukki fik afdriblet keeper Thomas Kaminski, men i skudøjeblikket fik Erik Johansson skubbet tilstrækkeligt til finnen, til at han skød forbi mål på den ellers frie målchance!

Mere skete der ikke i første halvleg, og begge hold kunne dermed gå til pause med 0-0.

Anden halvleg var knapt startet, før Brøndby lagde hårdt tryk på FCK. Et mål ville i grad gøre det svært for FCK, der så ville skulle lave to mål i den anden ende for avancement. Erik Johansson slap dog med skrækken, da han rettede et indlæg af, som strøg lige over eget mål.

Herefter satte løverne sig på opgøret, og Brøndby var i flere situationer hårdt presset tilbage. Man fornemmede her at et FCK-mål snildt kunne være under opsejling.

Midt i anden halvleg skulle der fra sidelinjen tydeligvis ske ændringer fra FCKs side. Ståle Solbakken ville have flere offensive kræfter ind, og det udmøntede sig i en dobbeltudskiftning, da William Kvist og Benjamin Verbic gik ud og Santander og Toutouh blev indskiftet.

Anden halvleg var præget af hårdt spil, men dommer Jacob Kehlet formåede egentlig at holde fighten på et rimeligt niveau, og klarede alle situationer uden at dele kort ud.

Pludselig ud af det blå kom scoringen der sendte FCK i front. Brøndby tabte bolden højt på banen, og pludselig havde Nicolai Jørgensen frit løb fra midten, da ingen Brøndby-spillere stødte op i ham. Her tog Jørgensen bolden hele vejen ind til kanten af Brøndbys straffesparksfelt og huggede hårdt til læderet. Dette kunne Frederik Rønnow ikke gøre noget ved, og bolden strøg ind til 0-1 og stor jubel blandt FCKs fans.

Nu skulle der ske ting og sager fra Brøndbys side, og kort efter fik Riza Durmisi en stor mulighed på et frispark lige udenfor feltet. Denne blev dog sparket langt over.

Slutteligt var Martin Ørnskov tæt på at score efter et frispark, som dog blev reddet på mesterlig vis af Thomas Kaminski.

FCK er dermed finaleklar i landspokalturneringen.

Mest læste på footy.dk

1. Bashkim tyrede tilskuer i hovedet – nu har han sendt hende denne flotte gave
2. Afsløring: Vardy svinede dommer efter udvisning – dette blev der råbt
3. Hvem vinder La Liga? Se oddsene fra Danske Spil her
4. Liverpool-profil: Jeg er meget taknemmelig for Guardiolas ærlighed
5. Fabregas afslører: Sådan snød Xavi mig til at skifte fra Arsenal

Skriv en kommentar

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top