Debut-scoring fra Austin sænkede Manchester United

Manchester United tabte lørdag eftermiddag med 1-0 på hjemmebane til Southampton. Debutanten Charlie Austin scorede for gæsterne kort før tid på et kraftfuldt hovedstød.

Manchester United tog her til eftermiddag imod Southampton i Premier League, og Louis van Gaals tropper kunne med en sejr tage en plads i top fire. Samtidig kæmpede Southampton for point til midten af tabellen.

Det var ikke nogen velspillet affære, og ingen af de to klubber formåede at score i kampens første 45 minutter. Heller ikke i anden halvleg var der voldsom meget optræk til mål, men så satte Southampton nyindkøbte Charlie Austin på banen.

Den tidligere Queens Park Rangers-bomber steg til vejr og headede umarkeret kuglen i kassen kort før tid.

Dermed sluttede det 0-1 til Southampton, og Manchester United-fansene gik amok med vilde buheråb efter kampen.