Bomstærk PL-stopper: Derfor forlængede klubben med mig

The perfect guide to the casino

Bomstærk PL-stopper: Derfor forlængede klubben med mig

Er der en der har spillet godt på det seneste, så er det da netop ham. Og det blev belønnet med en kontraktforlængelse. James Collins har nu forlænget to år mere med West Ham.

West Hams benhårde James Collins så i starten af sæsonen ikke ud til at være en mand der ville få meget spilletid. Det har han nu lavet om på. Han har spillet de seneste fem kampe med fuld tid, og er nu blevet belønnet med en kontrakt forlængelse.

I følge klubbens officielle hjemmeside, siger Collins, da han blev spurgt om det er hans seneste gode form der har været skyld i hans forlængelse:

– Ja det er det nok. Jeg var fjerdevalg i starten af sæsonen, blev jeg fortalt. Jeg tænkte, at det mindste jeg kunne gøre, var at kæmpe alt hvad jeg havde lært og give den gas til træning og så skulle muligheden nok komme. Den har jeg grebet, slutter Collins.

Mediet hitc meddeler, at mange ellers havde forventet at Collins ellers ville skifte i dette vindue.

“Yeah, possibly. There was no two ways about it, I was fourth choice centre-half at the start of the season, the gaffer told me that. I just thought the least I could do was get my head down and work hard in training and if the opportunity came along I would try and do well.”

Mest læste på footy.dk

1.Vildt rygte: Zidane fik kun jobbet fordi at denne træner sagde nej tak
2.Instagram: Verdens lækreste fodboldspiller viser sin vilde bagdel frem
3.Kæmpe udrensning på vej i Madrid: Zidane kan sælge ni kæmpestjerner inden sommer
4.Billede: Superliga-stjerne overværede Zidanes første Real-træning
5.Medie: Milan er tæt på at snuppe United-profil – kun prisen mangler

Skriv en kommentar

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top