FCK bekræfter: Vi trækker klagen over FCM tilbage

The perfect guide to the casino

FCK bekræfter: Vi trækker klagen over FCM tilbage

FC København har netop bekræftet, at de trækker klagen over FC Midtjylland tilbage.

Søndagens topbrag i Herning mellem FC Midtjylland og FC København blev som bekendt aflyst, og det har siden skabt en del debat, blandt andet fordi FCM tidligere på dagen sagde, at den ikke ville blive aflyst. Det medførte også en klage fra FCK, men det har de nu besluttet sig for at trække tilbage.

– Det var på mange måder en frustrerende søndag for alle i F.C. København og især for de mange fans, der tog den lange tur til Herning for at støtte holdet. Vi har aldrig anfægtet beslutningen om at aflyse, men vi var ikke tilfredse med den måde forløbet på dagen var. Vi har ytret denne utilfredshed, men ønsker nu at se fremad og i fællesskab få fastsat nogle fælles retningslinjer for håndteringen af den her type situationer til alles bedste. For at skabe de bedste arbejdsbetingelser for det, vil vi nu trække vores protest tilbage, så vi sammen med FC Midtjylland og resten af klubberne arbejder på at finde en god procedure fremover, siger F.C. Københavns administrerende direktør, Anders Hørsholt.

FC Midtjyllands sportsdirektør Claus Steinlein har disse kommentarer:

– Det var en hektisk søndag på MCH Arena, hvor alle ønskede at få afviklet den kamp, vi alle så frem til. Men tingene udviklede sig nærmest fra minut til minut, så det var en vanskelig situation, der heldigvis endte med den rigtige beslutning truffet i fællesskab af myndighederne, MCH Messecenter Herning og FCM. Vi var ikke fejlfrie omkring forløbet og beklager, at det ikke blev håndteret optimalt overfor F.C. København, deres og vores egne fans. Vi ser frem til at komme videre, og vil sammen med F.C. København stille os i spidsen for tage fælles skridt mod en god løsning på lignende situationer. Det arbejde vil vi gå i gang med øjeblikkeligt.

Mest læste på footy.dk

1. Voldsomt frækt galleri: Her er den 19-årige danske model, der dater Cristiano Ronaldo
2. Vanvittigt: Disse to brødre lever af odds – har vundet 4 millioner på halvandet år
3. ‘Fodboldtossen’ der smadrede Sverige-kampen i ’07: Her er jeg i dag
4. Brasiliansk stjerne: Det er min drøm at spille for Chelsea
5. Billede: Sådan ser der ud i VIP-logen på San Siro

Skriv en kommentar

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top