Barcelona tilbage på sporet efter Suarez-show

FC Barcelona vandt her til aften med 2-1 på hjemmebane mod oprykkerne fra Las Palmas. Angriberen Luis Suarez scorede to gange, mens Neymar brændte straffe. Lionel Messi blev derudover skadet.

FC Barcelona tabte i midtugen med hele 4-1 til Celta Vigo, hvorfor de var pisket til sejr på hjemmebane mod oprykkerne fra Las Palmas. Sejren kom i hus, men til sidst brændte det alligevel på.

Allerede efter 25 minutter blev det dog 1-0 til FC Barcelona, da Luis Suarez scorede efter oplæg efter Roberto. Selvsamme Suarez fordoblede i det 54. minut, og så lignede det en formsag.

Las Palmas fik dog reduceret mod slutningen til 2-1, og forinden havde Neymar brændt straffe. Det hele sluttede derfor med en smal sejr til FC Barcelona, som rykker op på en midlertidig førsteplads.

Lionel Messi blev dog alvorligt skadet efter 10 minutter. Footy.dk følger den sag.