Brøndby-stjerne sviner FCK-fansene: De er medløberfans

The perfect guide to the casino

Brøndby-stjerne sviner FCK-fansene: De er medløberfans

Brøndby-stjernen Riza Durmisi er bestemt ikke imponeret af FC Københavns fans, som han ikke mener støtter op om holdet, når det kræves i svære perioder.

Der er i den grad lagt op til et brag af et derby på søndag, hvor Brøndby og FCK mødes. Det bliver en spændende kamp på både banen og tribunerne, og nu har en udtagelse fra Riza Durmisi blot kastet mere brænde på bålet inden kampen.

I et interview med Tipsbladet er han nemlig ude med kritik af FCK-fansene, som han kalder for medløberfans.

– Det er jo de her kampe, vi lever for som spillere, og jeg er ikke tvivl om, at det bliver en spændende kamp, hvor vi møder et hold, der er inde i en god stime. Det handler om at være bedst på dagen, og i de her kampe bliver der gået til stålet og nogle gange bliver der gået lidt over stregen. Det skal der også være plads til. Fordelen for os er, at vi har trofaste fans, der støtter os altid, hvor de har medløber-fans, siger Riza Durmisi til tipsbladet.dk.

– Det er der nok ingen tvivl om. Det er bare ikke ondt ment, når jeg siger det: Det er sandheden – om man kan lide det eller ej. Når det går godt for dem, har de mange fans, men når det ikke går godt, har de ikke mange fans. Det er stik modsat af vores fans, der bakker os op under alle omstændigheder. De er der altid, og de vil være der for os. Se bare på den sæson, hvor vi var tæt på at rykke ned. Vores fans er fantastiske.

Mest læste på Footy.dk

1. Gerrard afslører: Disse to mænd hader jeg mest i engelsk fodbold
2. Billede: Sådan ser der ud i VIP-logen på San Siro
3. Billede: Verdens lækreste klublæge poster lækkert bikinibillede
4. Balotelli er kold: Liker opslag der ydmyger Brendan Rodgers
5. Bale med elendig timing: Udsendte dette tweet, da Arsenal bragte sig foran mod Tottenham

Skriv en kommentar

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top