Zlatan og Di Maria fældede dansker-duo i Paris

Jonas Lössl og Lars Jacobsen spillede hele kampen for Guingamp, da Paris Saint Germain på hjemmebane smadrede dem med hele 3-0. Javier Pastore, Zlatan Ibrahimovic og Angel Di Maria scorede målene, mens den store svensker tillod at brænde et straffespark på den danske keeper.

Paris Saint Germain var storfavoritter inden aftenens kamp mod danskerklubben Guingamp, og Jonas Lössl og Lars Jacobsen kunne heller ikke stille meget op mod en velsmurt PSG-maskine.

Efter 18 minutter assisterede Zlatan Ibrahimovic åbningsmålet, som blev sat ind af Javier Pastore. Den føring blev fordoblet efter 77 minutter, da Angel Di Maria satte bolden ind bag Jonas Lössl.

Det skulle også blive 3-0, og selvfølgelig var det Zlatan Ibrahimovic. Den store svensker satte kuglen i netmaskerne efter 83 minutter. Tre minutter senere havde han også muligheden fra straffesparkspletten, men han tabte duellen til danske, Lössl.

Dermed blev der ikke scoret mere i den kamp, og så blev Jonas Lössl og Lars Jacobsen smadret i den franske hovedstad.