Manchester City cruisede let forbi Sunderland i 4-1 sejr

Manchester City skulle her til aften bide skeer ude mod Sunderland. Og det var ikke til at se at det var en Capital One kamp for begge mandskaber stillede op i noget nær stærkeste formation.

Målscorerne for City blev i aften Agüero, De Bruyne og Sterling. Det sidste var selvmål af Sunderland keeper Mannone.

Efter bare fem minutter kunne den lille argentiner bringe Manchester City foran. Og efter 25 minutter takkede nyindkøbte Kevin De Bruyne for tilliden fra Pellegrini, og scorede mål nummer 2 i kamp nummer 2. Derefter gav Mannone City en gave, og efter 36 minutter fuldendte Raheem Sterling en fantastisk halvleg for Manchester City.

Sunderland vandt faktisk også en halvleg i aften. Anden halvleg blev nemlig vundet med 1-0, da Ola Toivonen scorede 7 minutter før tid for “The Black Cats”.

City er dermed sikkert videre i Capital One Cuppen.

Mest læste på Footy.dk

1. Afsløring: Beckham klar til at være utro med denne lækre model, som dog afviste ham
2. Mourinho med vild udtalelse: Jeg vil have alle spillere fra denne rival
3. Ferguson afslører: Dette kastede United-spillerne på Ronaldo, når han stod foran spejlet
4. Billede: Fabregas’ kæreste viser sin kæmpe barm og lækre veninde
5. Nyt grumt billede: Så medtaget ser Luke Shaws ben ud efter operationerne