Carlos Tevez brækkede benet på modstander - så lang tid er han ude

The perfect guide to the casino

Carlos Tevez brækkede benet på modstander – så lang tid er han ude

Den argentinske verdensstjerne er blevet noget upopulær, efter at han i weekenden lavede en særdeles grim tackling, der kostede hans modstander et brækket ben og en meget lang periode væk fra fodboldbanen.

Carlos Tevez vendte i sommers hjem til Argentina, hvor han legendestatus i hjerteklubben Boca Juniors, men i weekenden gjorde han sig dog noget upopulær.

I en kamp mod Argentinos Juniors kom Tevez nemlig alt for sent i en tackling efter 31 minutter, og det kostede modstanderen Ezequiel Ham et brækket ben, mens den tidligere Juventus-spiller forunderligt slap for et kort.

Ham er efterfølgende blevet opereret, men der venter stadig endnu en operation og han kan formenligt se frem en skadespause på seks til otte måneder.

Trods den alvorlige skade er Ham ved godt mod, og han har sendt en besked ud fra sygesengen.

– Jeg vil gerne takke alle, familie, kæreste, venner og bekendte for støtten. Det her er en svær tid for mig, men jeg ser frem til at komme stærkere tilbage, skriver han på Instagram.

Carlos Tevez har efterfølgende været ude at undskylde sin tackling, og insisterer på at det ikke var overlagt.

– Jeg er meget ked af det, der skete, og jeg har det meget dårligt over at have forvoldt ham skaden. Det er et grimt øjeblik. Han har min støtte, og jeg ønskede aldrig, at dette skulle ske for ham.

Skriv en kommentar

OVERSIGT

SPILFORSLAG FRA ODDSPROFIT

bet365

Scroll to Top