Zohore og Kryger nedlagde Viborg

Kenneth Zohore og Lasse Kryger grundlagde OB’s 2-0 sejr i Odense.

Det var to af Superligaens svingende hold, der stødte sammen denne lørdag eftermiddag i Odense. Både oprykkerne fra Viborg havde haft en svingende start på sæsonen, med både gode og dårlige resultater. Begge hold kom dog til kampen med nederlag i bagagen fra sidste runde, og skulle forsøge at finde melodien igen.

Det var en blandet start, hvor begge hold forsøgte at sætte sig på spillet. Bedst lykkedes det dog for hjemmeholdet, der fik presset bedst på. Første chance opstod efter knap 20 min. spil, hvor en tilbagelægning, var ved at snyde Peter Friis, der sparkede helt skævt og Ander K. Jacobsen var ved at opsnappe den, men Peter Friis reddede den i sidste øjeblik.

Viborg begyndte derefter så småt at komme ind i kampen først med et par farlige indlæg og efter en halv time sendte Sebastian Andersen et godt skud afsted, men den endte over mål.

Kort før pausen kom OB foran efter en god kontrachance, hvor Anders K. Jacobsen endte ude i højre side af banen, hvorefter han sendte et hårdt og præcist indlæg lige ind i hovedet på Kenneth Zohore, der sikkert heade bolden ind, bag en chanceløs Peter Friis, i målet.

OB var derfor foran 1-0, da de to hold gik til pause efter en 1. halvleg, hvor OB havde overtaget.

Viborg kom langt bedre ud til 2. halvleg, hvor de kom højere op på banen, dog uden at kreere de store chancer.Lukas Lerager fik dog sendt et godt skud afsted udenfor feltet efter lidt klumpspil i feltet, men skuddet fik aldrig testet OB’s debuterende målmand, Maksym Koval.

Efter 82 minutters spil opfangede Rasmus Falk en løs bold og løb udenom målmand, Peter Friis, og lagde den derefter ind til en fri Lasse Kryger, der sikkert sparkede hjemmeholdet på 2-0.

Kort efter fik Serge Deble tildelt et rødt kort efter han nedlagde Oliver Lund.

Dybt inde i dommerens overtid kunne Rasmus Falk have lukket kampen, da han helt fri sparker en ripost langt over mål. Dermed endte kampen med en sikker 2-0 sejr til OB, der nu må siges at være tilbage på sporet.

Efterfølgende bølgede spillet frem og tilbage, men den sidste skarphed i afleveringerne og afslutningerne var generelt en mangelvare.