West Ham tog fusen på Manchester City

Manchester City tabte hertil aften deres første kamp i Premier League i denne sæson, da West Ham overraskende stjal alle tre point på Etihad Stadium med en sejr på 2-1 i en kamp, Kevin de Bruyne scorede sit første mål i City-trøjen.

Manchester City havde inden aftenens kamp haft en forrygende start i Premier League, og i dag skulle den gode stime fortsættes, da West Ham kom på besøg.

Gæsterne tog dog fusen på hjemmeholdet, da The Hammers stjal alle tre point i Manchester.

West Ham fik den perfekte start på kampen, da Victor Moses med et knaldhårdt spark langs græsset sendte gæsterne i front efter allerede seks minutter. Joe Hart så ikke alt for godt ud i situationen, hvor Moses dog ikke skal fratages noget. Manchester City kom sig over chokstarten, og var klart mest på bolden, mens de også havde langt de fleste chancer, men West Ham var bare skarpere, når chancerne opstod.

Efter en halv times spil fordoblede Diafra Skaho West Hams føring. Et hjørnespark endte ud i en omgang klumpspil og pludselig fik angriberen sparket bolden i nettet til stor forløsning. Lige inden pausen fik Kevin de Bruyne dog bragt spændingen tilbage i opgøret, da han scorede sit første mål for Manchester City med et mål der mindende om Moses’ scoring. til 0-1.

Anden halvleg bød trods et hav af chancer ikke på flere mål, og en fantastisk præstation af West Ham-keeperen Adrian og forsvarsspiller Winston Reid var medvirkende til at The Hammers kan rejse tilbage til London med tre point i bagagen.