PSG skuffede imod Reims

Reims var tæt på at lave sensationen på hjemmebane imod PSG, da man med syv minutter igen kom foran med 1-0, men føringen holdt desværre for hjemmeholdet kun i et enkelt minut inden gæsterne udlignede, og så sluttede kampen 1-1.

Efter sejren over Malmö i midtugen var PSG tilbage i den franske liga, hvor de var på besøg i Reims. Gæsterne var store favoritter, men det skulle vise sig at blive en langt sværere opgave end ventet.

De franske mestre var uskarpe kampen igennem, og med syv minutter igen bragte hjemmeholdet sig foran ved Theoson Jordan Siebatcheu. De havde dog dårligt nok fået armenede ned før PSG svarede igen. Edison Cavani udlignede blot ét minut efter, og så sluttede kampen med en pointdeling.

PSG er dog stadig på førstepladsen i Ligue 1, hvor man efter seks kampe står noteret for 14 point. Reims har ligeledes fået en fornem sæsonstart, og om med det ene point op på tredjepladsen.

Mest læste på Footy.dk

1.Agüero fortæller vanvittig Balotelli-historie: Dette ringede han for at sige midt under Barca-kamp
2.Galleri: Denne lækre model smider PSG-stjerne ud, fordi han har været utro flere gange
3.Billede: Shaw poster grumt billede af sin skade på Snapchat
4.Billede: Bendtners dame savner Lord i nedringet bluse
5.Billede: Dette spiser Cristiano Ronaldo dagen efter hattrick