Leicester leverede nyt medrivende comeback - to oprykkerhold vandt

Leicester leverede nyt medrivende comeback – to oprykkerhold vandt

Fem kampe i Premier League løb af stablen klokken 16. Herunder har vi samlet et overblik:

Stoke – Leicester 2-2

Stoke kom hurtigt foran med 2, hvor blandt andet Bojan scorede et supermål uden chance for Schmeichel. Det andet blev sat ind af Walters. Dermed var det endnu engang opad bakke for Leicester. Men endnu engang udviste de utrolig karakter og viljestyrke, og fik hentet føringen i anden halvleg. Først udnyttede Mahrez et straffespark inden han serverede et oplæg til Jamie Vardy der gjorde det til 2-2.

Aston Villa – West Bromwich 0-1

Aston Villa skuffede endnu engang, da de hjemme led et nederlag til en direkte konkurrent i bunden. Kort før pausen blev Berahino matchvinder, på et lidt kluntet mål hvor Berahino fik sidste fod på. Villa kæmpede for at få udlignet, men det lykkedes aldrig og dermed har de fortsat kun fire point.

Newcastle – Watford 1-2

Newcastle er kommet skidt fra land i denne sæson under den nye manager Steve McClaren, i dag blev der ikke lavet om på det. Ighalo bragte Watford foran med 0-2 i første halvleg, med to mål der var ret identiske. I anden halvleg fik Janmaat reduceret med et kraftfuldt spark, men det ændrede ikke på, at Watford fik sejren og dermed er Newcastle fortsat ude en sejr i sæsonen.

Bournemouth – Sunderland 2-0

Bournemouth gjorde Watford kunsten efter, da de hjemme slog Sunderland med 2-0. Faktisk blev kampen afgjort hurtigt, da Callum Wilson og Ritchie allerede havde scoret de to mål efter 10 minutter. Ondt blev blot værre for Sunderland, da Kaboul modtog sit andet gule kort et kvarter før tid, og så var kampen fuldstændig punkteret.

Swansea – Everton 0-0

Hvad var der var lagt op til den kamp med mest potentiale, endte med at blive den eneste uden mål. Begge hold har ambitioner og kvalitet til at spille med i den øverste halvdel af tabellen, og på trods af mange chancer, formåede ingen at putte bolden i nettet.

Mest læste på Footy.dk

1.Agüero fortæller vanvittig Balotelli-historie: Dette ringede han for at sige midt under Barca-kamp
2.Galleri: Denne lækre model smider PSG-stjerne ud, fordi han har været utro flere gange
3.Billede: Shaw poster grumt billede af sin skade på Snapchat
4.Billede: Bendtners dame savner Lord i nedringet bluse
5.Billede: Dette spiser Cristiano Ronaldo dagen efter hattrick