Bendtner startede inde men Dost reddede Wolfsburg - Bayern vandt sikkert igen

Bendtner startede inde men Dost reddede Wolfsburg – Bayern vandt sikkert igen

Dost blev helten for Wolfsburg og gjorde hvad Bendtner ikke kunne gøre. Bayern er fortsat ubesejret efter endnu en sejr.

Bayern München hentede endnu en sejr, da de ude vandt 3-0 over oprykkerne fra Darmstadt. Vidal scorede kampens første mål, da han bankede den ind på flotteste vis fra 20 meter. I anden halvleg afgjorde Bayern så kampen på et gyldent minut efter en times spil. Først scorede unge Coman fra kanten af feltet, inden Rode gjorde det til 3-0 minuttet efter. Mere skete der ikke, og Bayern har fortsat maksimum point i ligaen.

Andetsteds startede Bendtner for en gangs skyld inde, da Wolfsburg hjemme tog i mod Hertha Berlin. Desværre for Bendtner, så stod den fortsat 0-0, da Dost erstattede ham efter 71 minutter. Dost blev også helten, da kort efter gjorde det til 1-0 og til sidst også 2-0 på straffe. Dermed byttede Dost og Bendtner roller for en gangs skyld.

Mest læste på Footy.dk

1.Agüero fortæller vanvittig Balotelli-historie: Dette ringede han for at sige midt under Barca-kamp
2.Galleri: Denne lækre model smider PSG-stjerne ud, fordi han har været utro flere gange
3.Billede: Shaw poster grumt billede af sin skade på Snapchat
4.Billede: Bendtners dame savner Lord i nedringet bluse
5.Billede: Dette spiser Cristiano Ronaldo dagen efter hattrick