Medie: Arsenal vil byde på Leicester-stjerne til januar - Barcelona er også med i jagten

The perfect guide to the casino

Medie: Arsenal vil byde på Leicester-stjerne til januar – Barcelona er også med i jagten

Arsenal fik kun hentet en enkelt forstærkning i sommerens transfervindue i form af den erfarende Petr Cech, men det vil man lave om på i vinterens transfervindue, hvor man vil handle ind i Leicester. The Gunners skal dog regne med hård konkurrence fra selveste Barcelona.

Leicester har indtil videre i denne sæson været den helt store overraskelse i Premier League, og en af dem der har vist sig særdeles godt frem er offensivspilleren Riyad Mahrez. Den 24-årige algerier har været flyvende i sæsonstarten, hvor han har scoret hele fire gange og lagt op til yderligere to mål i blot fem kampe.

Grundet de fine præstationer er der kommet stigende opmærksomhed på Mahrez, og ifølge Metro er Arsenal klar med et januar-bud på offensivspilleren. Angiveligt skulle Arsenal allerede i sommers have udvist interesse, og nu vil The Gunners så igen forsøge at hente Leicester-profilen.

Barcelona blev i sidste uge ligeledes sat i forbindelse med Mahrez, og dermed venter der formentlig Arsenal hård konkurrence i kampen om den algeriske landsholdsspiller.

Mest læste på Footy.dk

1.Billede: Wimbledon-spiller takker gud og kylling for hans nye vurdering i FIFA 16
2.Afsløring: David De Gea har en “lav” frikøbsklausul i den nye United-kontrakt
3.Vild afsløring: Manchester City-stjerne betaler ikke børnepenge, fordi ex-kæresten stoppede med at sende frække selfies
4.Arrogante Gerrard: Hvordan kunne han gøre ham til anfører over mig?
5.Når Ronaldo går amok: Denne klub har han været hårdest ved

Skriv en kommentar

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top