Tottenham-træner: Adebayor vil træne med U21-holdet

The perfect guide to the casino

Tottenham-træner: Adebayor vil træne med U21-holdet

Mauricio Pochettino er noget uforstående overfor Emanuel Adebayor, der har meddelt ham, at han ikke ønsker at træne med førsteholdet, men i stedet vil træne med de unge drenge på klubbens U21-hold.

Emanuel Adebayor har i noget tid været ude i kulden hos Tottenham, og derfor var det også forventet, at den afrikanske angriber ville finde en ny arbejdsgiver i sommerens transfervindue, men det skete altså ikke.

For tiden træner han så med klubbens U21-hold, og ifølge manager Pochettino er det udelukkende togoleserens egen beslutning.

– Vi gav ham muligheden for at træne med førsteholdet flere gange, men han har besluttet sig for at træne med U21-holdet. Vi giver ham de samme muligheder til at træne som alle mulige andre, udtalte Tottenham-træneren ved gårsdagens pressemøde.

Samtidig stiller Pochettino sig undrende over, hvorfor at Adebayor ikke skiftede til en anden klub i transfervinduet, da man for fire måneder siden meddelte den kontroversielle angriber, at han ikke udgjorde en del af førsteholdets planer på White Hart Lane.

Mest læste på Footy.dk

1. Vanvittigt: Se Zlatan Ibrahimovic’s hus i Paris
2. Medie: Chelsea-læge Eva Carneiro skifter muligvis til rivaler
3. Billeder: Mourinhos lækre datter forarger på den røde løber – tjek hendes dybe kavalergang her
4. Eksklusiv video: Hør Rooneys tale fra omklædningsrummet, efter han har slået rekorden
5. Liverpool-spiller tvunget til at slette Rooney-tweet efter had fra egne fans

Skriv en kommentar

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top