Juventus skuffer igen med dårligt resultat

Juventus fik dårligt resultat mod et godt startende Chievo-hold.

Normalt ligger Juventus i toppen af Serie A og Chievo i den nedre halvdel, men inden aftenens opgør havde de to hold byttet pladser. Juventus er kommet rigtigt skidt fra start i Serie A med to nederlag i to kampe og Chievo omvendt med to sejre i to kampe.

Juventus havde derfor valgt at prøve noget nyt og give startpladser til de to nyindkøb Hernanes og Alex Sandro. Det hjalp dog ikke, da Chievo kom bragende ud og bragte sig foran 0-1 allerede i det 5. minut på et mål af Perparim Hetemaj. Stillingen holdt til halvleg, og Juventus’ træner Massimiliano Allegri var derfor tvunget til at ændre på holdet. Dette skete bl.a. med indskiftningen af Pogba og senere indskiftningerne af Cuadrado og Mandzukic.

I det 82. minut fik Juventus straffe, og dette tog nyindkøbet Dybala sig af, som han omsatte til scoring og dermed stillingen 1-1, som også blev kampens resultat.

Mest læste på Footy.dk

1. Vanvittigt: Se Zlatan Ibrahimovic’s hus i Paris
2. Medie: Chelsea-læge Eva Carneiro skifter muligvis til rivaler
3. Billeder: Mourinhos lækre datter forarger på den røde løber – tjek hendes dybe kavalergang her
4. Eksklusiv video: Hør Rooneys tale fra omklædningsrummet, efter han har slået rekorden