Brøndby-profil om opvæksten i Ishøj: Alle har prøvet at stjæle en cykel og køre ulovligt på knallert

The perfect guide to the casino

Brøndby-profil om opvæksten i Ishøj: Alle har prøvet at stjæle en cykel og køre ulovligt på knallert

En af Brøndbys store profiler taler i et interview med BT ud om opvæksten i Ishøj, hvor cykeltyveri var en normal del af hverdagen – også for ham selv.

Brøndby er inde i en god periode for tiden, hvor holdet fra Vestegnen i de seneste fire kampe har hentet 10 point, men især en spiller har udmærket sig i den seneste periode.

Venstrebacken Riza Durmisi har været inde i en fornem udvikling, hvilket senest har udmøntet sig i en plads på landsholdet, hvor Brøndby-backen var et af de få lyspunkter i forbindelse med kampene mod Albanien og Armenien.

De flotte præstationer har naturligvis medført en stigende interesse for den 21-årige Brøndby-spiller, og i dag har BT bragt et større interview med Durmisi, hvor han blandt andet taler ud om opvæksten i Ishøj.

– Alle, der vokser op herude, har prøvet at stjæle en cykel og køre ulovligt på knallert, og det har jeg også. Jeg har også været en af dem, der hang ud i Ishøj-centret og spillede smart med mine venner, men jeg var ikke den, der opsøgte ballade. Jeg havde et filter, men jeg syntes, at det var lidt sejt at hænge ud med mange mennesker. Der er bare en mentalitet herude, der gør, at du bliver stærk indvendig. Jeg siger ikke, at jeg har haft en dårlig opvækst, men den har været hård, fortæller han til BT.

I interviewet fortæller Durmisi også, at hans andet hjemland, Albanien, forsøgte at overtale ham til at spille for dem, men Brøndby-backen var ikke i tvivl om, at han skulle repræsentere Danmark.

Mest læste på Footy.dk

1. Vanvittigt: Se Zlatan Ibrahimovic’s hus i Paris
2. Medie: Chelsea-læge Eva Carneiro skifter muligvis til rivaler
3. Billeder: Mourinhos lækre datter forarger på den røde løber – tjek hendes dybe kavalergang her
4. Eksklusiv video: Hør Rooneys tale fra omklædningsrummet, efter han har slået rekorden
5. Liverpool-spiller tvunget til at slette Rooney-tweet efter had fra egne fans

Skriv en kommentar

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top