Stjerne er skredet fra tidligere Brøndby-stjernes gravide ex - hun har overvejet selvmord

The perfect guide to the casino

Stjerne er skredet fra tidligere Brøndby-stjernes gravide ex – hun har overvejet selvmord

Den hollandske stjerne Rafael van der Vaart er skredet fra sin gravide kæreste, som han stjal fra tidligere Brøndby-stjerne. Det har taget så hårdt på hende, at hun har overvejet selvmord.

Den tidligere Real Madrid-stjerne Rafael van der Vaart tog den tidligere Brøndby-stjerne khalid Boulahrouz’ dame, Sabia. Parret venter et barn sammen, men nu er det forbi, da van der Vaart er smuttet fra hende. Det afslører hun over for det tyske magasin OK!, hvor hun også afslører, at det har taget hårdt på hende.

– I de sidste to år har jeg har været verbalt overfaldet mange gange. Hvis jeg skulle sætte ord på, kan det bedst beskrives som følelsen af en person, der er blevet voldtaget, og blevet efterladt til at dø i en øde gyde. Hvis jeg ikke havde tre vidunderlige børn, som har brug for mig, og jeg ikke var gravid, så jeg ved ikke, om jeg stadig ville være her. Jeg skammer mig over at indrømme det, men jeg har ofte tænkt på det i den sidste halvanden måned. Når jeg sad i bilen, har jeg ofte tænkt: Hvis jeg ikke kørte med rundt i svinget, men bare kørte ligeud, så vil det hele måske gå væk, og så vil jeg ikke føle mere smerte.

Mest læste på Footy.dk

1. Afsløring: Chelsea-stjerne anklaget for affære med denne lækre model
2. Vildt: Tidligere Superliga-topscorer gjorde comeback for serieklub
3. Medie: Mourinho straffer nu Chelseas kvindelige fysioterapeut efter Swansea-kamp
4. Medie: Overraskende klub har lavet et uofficielt bud på Zlatan
5. Avis: FCK har allerede den næste Amartey klar

Skriv en kommentar

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top