Cesc Fabregas indkasserede et dumt rødt kort, da Chelsea her til aften tabte til West Bromwich.

Chelsea har allerede vundet det engelske mesterskab, men de stillede alligevel op i en stærk opstilling, da de her til aften gæstede Wes Bromwich. Ikke desto mindre var det West Bromwich, der bragte sig i front, da stortalentet Saido Berahino efter ni minutters spil smukt sparkede bolden i kassen. Efter en halv times spil gjorde Cesc Fabregas opgaven endnu sværere for Chelsea, da han indkasserede et torskedumt rødt kort, ved at sparke bolden i smasken på Chris Brunt.

Kort inde i anden halvleg sparkede Berahino et straffespark ind til 2-0, og få minutter senere gjorde Chris Brunt det til 3-0, da Chelsea snorksov på et kort hjørnespark. Resten af kampen forsøgte Chelsea at dræbe kampen, for ikke at lide et endnu større nederlag, og det lykkedes. Dermed rendte West Bromwich af sted med en overraskende 3-0-sejr over mestrene.

Mest læste på Footy.dk

1. Oversigt: Disse klubber rykker ned fra de største ligaer
2. Billede: Ronaldo dræber Bale med øjnene
3. Top 10: Højeste tilskuergennemsnit denne sæson
4. Sergio Ramos svinede Ronaldo efter Juve-nederlag: Du går kun op i dit lille mål
5. Rygte: Pogba-transfer til Barca får KÆMPE boost – afslørende billeder